Ndërron jetë ish ministri i Arsimit, Tale Geramitçioski

Sot do t’i jepet lamtumira e fundit, ish ministrit të Arsimit, Tale Geramitçioski.

Ndarjen nga jeta të ish ministrit e ka bërë të ditur biri i tij, Darko.

Ai ka njoftuar, se varrimi i të ndjeri do të bëhet në varrezat e Prilepit, ndërkaq funksionarë shtetërorë e kujtojnë të ndjerin si “njeri të përkushtuar në arsim dhe shkencë”.

Postin e ministrit të Arsimit e udhëhoqi për katër vjet, në vitin 2002-2006./TV21