Ndërron jetë ish deputeti Samet Murtezani

Ka ndërruar jetë dje në mëngjes, avokati i njohur Samet Murtezani nga Strimnica e Tetovës.Lajmin e kanë dhënë familjarët e avokatit.

I ndjeri ka qenë deputet i Partisë Popullore të Iljaz Halimit.
Varrimi i të ndjerit bëhet sot në varrezat e fshatit pas namazit të drekës.

Samet Murtezani ka qenë deputet dhe avokat i njohur në Tetovë.