Ndërron jetë i riu shqiptar nga Ulqini në Amerikë

Sot by bëhet varrimi i Blond Rexhës në Kllezën, i cili vdiq më 28.02.2020 në moshën 26 vjeçare në New York të Amerikës

Blondi Rexha është djali i Ali Rexhes ish kryetar i PPD-së, dhe ish drejtor i Organizata Turistike Ulqin.

Mesazhe të shumta janë drejtuar familjes së Ali Rexhës, pas humbjes tragjike të djalit Blondit. Mijëra qytetarë kanë ngushëlluar familjen nëpër rrjetet sociale dhe mes tyre nuk kanë munguar as miqtë dhe kolegët ish-kryetarit të PPD-së, dhe dhe kolegët e ish-drejtorit te Organizata Turistike Ulqin.
Një humbje jashtëzakonisht e rëndë për familjen, miqtë, shoqërinë dhe për gjithë Ulqinin!!!
Lutjet e shkojnë për shpirtin e tij që të prehet në paqe dhe për familjen që Zoti t’i japi forcë në momentin më të vështirë të jetës së tyre!!!”