Ndërroi jetë Naim Ibrahimi, profesori i rezistencës kombëtare

Dje në moshën 80-vjeçare ndërroi jetë ish-profesori i lëndës së historisë nga fshati Opajë i komunës së Likovës, Naim Ibrahimi.

Ishte pjesë e rezistences kombëtare ku arsimin e vendosi në fokus të rezistencës për lirinë e kombit dhe në shërbim të lirisë së kombit.

Varrimi i tij do të bëhet sot (e shtunë, 5 mars) në fshatin Opajë të komunës së Likovës.