Ndërroi jetë hafizi i njohur Galip Velija, një jetë kushtuar fesë, kombit dhe shkencës

Lajmet e vdekjeve nuk janë kurrë të lehtë, por lajmi se është ndarë nga jeta Haviz Prof.Dr. Galip Velija më ka tronditur thellë!
Vepra e tij e madhe e cila iu dedikua Zotit, kombit dhe diturisë janë një testament i artë i këtij burri të jashtëzakonshëm!
Pushofsh në paqe i shtrenjti mik!
Ngushëllime për familjen e tij dhe këdo që po vuan ndarjen e tij nga jeta! (A.T.)