Mustafa: Marrëveshja e nënshkruar, në interes të ndryshimeve

E vlerësojmë se është një marrëveshje e mirë në interes të ndryshimeve të cilat duhet të ndodhin në vendin tonë, rezultat i mirëkuptimit dhe një punë mjaft të gjatë me Kurtin.

“Kemi hulmutar të gjitha alternativat dhe kemi ardhur bashkërisht në një zgjidhje. Duam që kjo qeveri të jetë e suksesshme dhe t’i realizoj pritjet para saj”, ka deklaruar Mustafa, raporton lajmi.net.

Ai është shprehur i kënaqur edhe me numrin e ministrive.