Musliu: Le tu a bëjmë edhe 1000 euro pagat arsimtarëve, por ku do i merr shteti ato para

Në emisionin Klan Debat, analisti Albert Musliu tha se:

”Sipas meje edhe 1000 euro e meritojnë arsimtarët, opozita nga ana tjetër thotë dyfish, opinioni thot po duhet të rriten por nga ana tjetër ne nuk e mendojmë se shteti ku do i merr si do i sigurojë ato para, do duhet të merr nga xhepat e sektorëve privat, pra disa gjëra duhet siguruar dhe menduar mirë” /KlanMacedonia/