Muki:Mos qaj BDI

Nënkryetari i LSDM-së, Muhamet Zekiri ka komentuar masën e paraburgimit të dy zyrtarëve të BDI-së, Ejup Hali e Isme Guri.
“Don’t cry DUI …”, ka shkruar Zekiri në gjuhën angleze.
Ai gjithashtu ka postuar një thënie të Clarence Darow:“Drejtësi nuk ka të bëjë me atë që ndodh në një sallë gjyqi; Drejtësia është ajo që vjen nga një sallë gjyqi.”
Clarence Darrow.
Gjykatësja Marija Kletniçka në Gjykatën Penale shqiptoi dënim prej 3 vjet e 6 muaj për të akuzuarit në lëndën “Titanik 3” Ejup Alimi dhe Ismet Guri. Në seancën e sotme gjyqësore nuk ishte prezent Ejup Alimi.