Muki bëhet baba për herë të tretë, ja emri i vajzës

Nënkryetari dhe ish gazetari Muhamed Zeqiri, bëhet baba për herë të tretë

Bashkëshortja e tij Bisera Jordanovska ka sjellë në jetë vajzën e tyre Dalia Nani Zeqiri

Ai këtë gëzim e ndau me miqtë e tij në Facebook duke shkruar:

Falemderimet i takojnë Allahut të madherishëm i cili në këtë ditë 24.02.2020 na gëzoi me një vajzë ❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Në jetë erdhi Dalia Nani Zeqiri 3.280 kg.
Falelmderime pafundësisht o Allah i plotëfuqishëm që bënë mrrekulli të këtilla dhe ke gëzuar familjen tonë. Të lutem o Allah që këtë kënaqësi që kemi përjetuar ne sot, ta përjetojnë edhe gjithë ata çifte që dëshirojnë fëmijë!!!
AMIN🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kujtojmë se Zeqiri nga martesa e parë ka dy vajza.