Muhamed Zekiri: Po pastrojmë gjyqësorin

“Rend, drejtësi dhe disciplin – këto janë themelet mbi të cilat qëndron shtet i aftë dhe juridik. Kështu duhet dhe do të jetë domosdoshmërishtë në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Po pastrojmë gjyqësorin, po shkarkojmë gjykatësit që lejojn vjetërsimin e lëndëve, për 20% e zvogëlojmë administratën shtetërore dhe i heqim harxhimet rrugore për deputetët. Vazhdojmë të ndërtojmë shtet të fuqishëm juridik i cili do t’i shërbej qytetareve! #Programi2024”, shkruan nënkryetari i LSDM-së, Muhamed Zekiri.