MSh do të raportojë një herë në ditë për raste të reja me Covid-19

Për shkak të rritjes së numrit të rasteve me Covid-19 nga sot Ministria e Shëndetësisë do të informojë një herë në ditë për statistikat dhe shifrat e sakta të personave të infektuar në vend. Ne do të informojmë për situatën në orën 12:00 dhe ajo shifër do t’i referohet 24 orëve të mëparshme, njoftojnë nga Ministria e Shëndetësisë.