MPJ e Turqisë: Nuk ka ndryshim në politikën e vendit tonë për migrantët dhe refugjatët

Ministria e Punëve të Jashtme e Turqisë ka njoftuar se nuk ka ndonjë ndryshim në politikën e Turqisë për migrantët dhe refugjatët, vend ky i cili pret më së shumti refugjatë në botë, raporotn Anadolu Agency (AA).

MPJ njoftoi se lëvizja e disa refugjatëve dhe migrantëve në drejtim të Perëndimit mund të vazhdojë në rast se përkeqësohet gjendja në Idlib.