Frika nga koronavirusi, Alban Skenderaj flet për sëmundjen vdekjeprurëse

Muaj më parë në Kinë u përhap virusi ‘Corona’ nga i cili tashmë kanë humbur mijëra njerëz jetën.

Por kjo sëmundje vrullshëm është duke kapluar edhe vendet në Evropë, dhe ky fakt ka futur frikën këngëtarit Alban Skendeaj, i cili mendon se koronavirusi është përhapur në masë edhe në Shqipëri.

Ai thotë se si rrallë herë më parë në Shqipëri është duke dëgjuar njerëz me ankesa për grip, dhe kjo ka futur atë në dyshime se sëmundja është përhapur tashmë.

Për më shumë lexo postimin e më poshtëm.