MPB për Lajm: Janë lënduar shtatë policë, tetë protestues janë arrestuar

Zedhenesi i MPB-së Toni Angelovski për gazetën Lajm ka bë bilancin e protestës së sotme.

“Janë lënduar shtatë policë dhe janë arrestuar tetë protestues”, tha Angellovski për Lajm.

“Po punojmë edhe për arrestime tjera”, shton Angellovski.