MPB: Janë shqiptuar 84 gjoba në Çair

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se brenda 24 orëve të fundit ka sanksionuar 84 shoferë në komunën e Çairit. Sipas MPB-së 15 gjoba janë vendosur për vozitje pa patentë të shoferit, katër për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara.

Nga MPB apelojnë që të respektohen rregullat në trafik me qëllim rritjen e sigurisë.