MPB: Janë regjistruar 349 shkelje për mosmbajtje të maskës

Në 24 orët e fundit në të gjithë territorin e Maqednisë së Veriut janë regjistruar 349 shkelje për mosmbajtjen e maskës.

Nga MPB-ja apelojnë deri te të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim mbrojtje nga virusi.