MPB: Gjatë 24 orëve të fundit janë shqiptuar 563 gjoba për mosmbajtje të maskave

Gjatë 24 orëve të fundit (29/30.12.2020) në gjithë territorin e vendit janë regjistruar 563 shkelje për mosmbajtje të maskës për mbrojtje nga Cvoid-19. Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim mbrojtjen nga pandemia Covid-19.