MPB: 846 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse

Në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut gjatë 24 orëve të kaluara (24/25.10.2020) janë regjistruar gjithsejtë 846 shkelje për mosrespektim të masave antiCovid, gjegjësisht mos-mbajtjes së maskës mbrojtëse. Nga MPB-ja në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë dhe zbatojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.