Mozzik incizon Hanën duke thirrur babi

Mozzik është duke e kaluar fund-javën me vajzën e saj Hana, me të cilën minuta më parë ndau një video shumë të këndshme në Instagram.

Në postimin e bërë reperi shihet duke mësuar vajzën e tij të thotë ‘Babi’, dhe mënyre si ajo e thotë po e gëzon jashtë mase autorin e këngës ‘Dhelpër dinake’.

Reperi edhe për shkak të angazhimeve por edhe pas ndarjes nga Loredana nuk mundi të qëndroj afër saj çdo moment, dhe këto bashkime të vogla Mozzik po i shijon në maksimum.