Mozzik apo Getinjo? Cili nga vëllezërit është i preferuari i Feros

Në rubrikën ‘Kë zgjedh; në kuadër të emisionit ‘Mirage’ protagonist ishte reperi Fero.

Ai ishte ‘zënë ngushtë’ nga gazetarët e ‘Mirage’ me disa pyetje.

Fero ishte i ‘detyruar’ të zgjedh mes Mozzik dhe Getinjos.

Cili është më i miri mes vëllezërve Aliu? Për ta kuptuar përgjigjen e Feros klikoni në videon e më poshtme.