Mos i pranoni ekipet e partive në derën tuaj, nuk humbni asgjë!

Ngadhnjim Mehmeti

Kurdo që të mbahen zgjedhjet në Maqedoni, duhet të ndalohen të gjitha tubimet partiake qoftë në hapësira të hapura apo të mbyllura. Trokitja nëpër dyer të shtëpive nga aktivistët partiak për propagandë të konsiderohet vepër penale. Propagandën parazgjedhore le ta bëjnë nëpër TV dhe rrjete sociale. Programin (për ata që i lexojnë) le ti publikojnë në PDF. Ata që smund ti ndjekin, edhe ashtu sdo humbin diçka të madhe.

Loading...