Morena nuk vesh vetëm rroba të shtrenjta, do habiteni sa kushton ky fustan i saj

Morena Tarakun jemi mësuar ta shohim duke u veshur shtrenjtë, por duket se këtë nuk e bën gjithmonë.

Ajo vesh edhe rroba që nuk janë edhe aq të shtrenjta, si përshembull një fustan i bardhë që i nxjerr format trupore.

Modelja dhe këngëtarja ka paguar vetëm 14.56 euro për të ndërsa sandalet që ka në këmbë kapin çmimin e lartë. Ato kushtojnë 906.78 euro.

Kujtojmë se emri i saj së fundmi ka qenë shumë i lakuar në media, e gjithë kjo për shkak të jetës private.

Megjithatë këngëtarja ka qëndruar pranë fansave të saj duke mos e ulur në asnjë moment kokën përballë akuzave që ka marrë.