Mjekët e Klinikës Infektive publikojnë foto: Jemi këtu 24/7

Stafi i të punësuarve në Laboratorin për sëmundje infektive dhe gjendje febrile në Shkup kanë publikuar një fotografi nga vendi i punës. Ata udhëheqen nga doktoresha Vesna Semenakova-Cvetkovska. Ata thonë se janë 24/7 në dispozicion për diagnostikimin laboratorik të të gjithë pacientëve me Covid-19 si dhe për shërimin e tyre sa më të shpejtë.