Mjegull dhe borë në disa akse rrugore

Dukshmëri të ulur prej 50 deri në 100 metra për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në grykat malore Pletvar dhe Presekë, informon Lidhja Automoto e Maqedonisë.

Reshje të borës ka në Kodër të Diellit, Mavrovë dhe në grykat malore Presekë dhe Strazhë.

Në rrugët tjera përgjatë shtetit komunikacioni po zhvillohet në rrugë të lagështa.