Ministri Venko Filipçe: I gatshëm të dëshmoj për takimin me Boki 13-të (VIDEO)

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe, ka deklaruar se është i gatshëm të dëshmojë për takimin me Bojan Jovanovskin, pasi në seancën e sotme gjyqësore u tha se ai ka qenë prezent në shtëpinë e Bokit 13, kur është zhvilluar njëri prej takimeve me biznesmenin kontravers Orce Kamçev. “Kishte iniciative për takim lidhur me investime në formë të një spitali. Është biseduar shkurt dhe nuk kishte asgjë nga ajo bisedë”, tha mes tjerash Filipçe.

Ministri i shëndetësisë Venko #Filipçe i gatshëm të dëshmojë për takimin në shtëpinë e Bojan Jovanovskit i njohur si #Boki13Министерот за здравство, Венко #Филипче спремен да сведочи за средбата во куќата на #Боки13 доколку е повикан

Posted by Klan Macedonia Television on Friday, December 6, 2019