Ministri serb, godet me shuplakë një deputet

Ministri i Brendshëm i Republikës Serbe në Bosnjë, Dragan Lukaq ka goditur me shuplakë deputetin e NSRS-së, Drasko Stanivukoviq.

“Derisa unë po luftoja, mbi kokën time, aeroplanët e NATO-s po fluturonin. Mendoja nëse bomba e tyre do të shpërthente mbi mua. Ju ishit i vogël në atë kohë, por duhet të dini disa gjëra tani. Mos i sillni më në Kuvend, ngase do të përfundoni si ata flamuj”, u shpreh ai.

Pas kësaj, deputeti Stanivukoviq iu afrua Lukaqit e quajti majmun dhe pastaj e goditi shuplakë.