Ministri i Kulturës pa komplekse, ja si e kalon ditën e Ramazanit (Foto)

Ministri i Kulturës, Hysni Ismaili, nga kolegët e tij njihet jo vetëm si ministër punëtor, por edhe pa komplekse. Ditën e diel ai e ka shfrytëzuar për të ndihmuar në rregullimin e Urës së Gurit në Tetovë. Në këtë aktivitet atij i janë bashkangjitur edhe aktivistë të shoqërisë civile në këtë qytet, si dhe bashkëpartiakë në mesin e të cilëve edhe Shkodran Demiri, kryetar i Shtabit Zgjedhor të Alternativës në Tetovë.