Ministrat e BDI-së kanë një dëshirë për vitin 2020, të fitojnë në zgjedhje!

Me koleg nga kabineti BDI për fund viti.
Për të festuar dhe gëzuar për sukseset e arritura!
Me një urim që në vitin që vjen,të arrijme edhe më shumë suksese,dhe me një fitore bindëse në 12 prill! (Isen Xhemaili)