Milloshoski dorëzoi “bombat”: Prokuroria të thërret Zaevin për dëshmi

Ish-deputeti Antonio Milloshovski dorëzoi materialet e përgjuara në Prokurori. Bëhet fjalë për materialin që lëshoi në seancën e Komisionit për politikë të jashtme, gjegjësisht një audio incizim. Sipas Milloshovskit materialet e përgjuara hapin dyshime se ish kryeministri Zoran Zaev një kohë të gjatë ka pasur njohuri për financimin me “Lidhjes ndërkombëtari” dhe ka ndihmuar në financimin e 1TV.

“Sipas meje do të ishte mirë që Prokuroria ta thërret zotin Zoran Zaev që të jep deklaratë rreth këtij materiali ku ai është bashkëbiseduesi kryesorë”, tha Milloshovski.