Milionerët i thërrasin në mbledhi, ushtarët e plaçkitur!

Shkruan: Fatmir Limani

MILIONERËT I THËRRASIN NË MBLEDHI, USHTARËT E PLAÇKITUR !

● Mbledhin ushtarët për t’u treguar sa miliona kan bërë dhe në cilat plazhe bëjnë pushimet verore dhe dimëror.

● Mbledhin të plagosurit e lirisë, për t’u treguar se në cilat shkolla dhe universitete prestigjioze u studiojnë fëmijët e tyre.

● Mbledhin luftëtarët, për t’u treguar sa Vila, Banesa, Vetura, Parcela dhe pasuri kan bërë, duke shfrytëzuar gjakun e plagëve të luftëtarëve.

● Mjafton t’i shikohet fytyra e rrezitur, bylyzykët e praruar në dorë, teshat mijëra-euro, këpucët firmato.., për të kuptuar se çfarë jete luksoze janë duke zhvilluar !

● Pas 20 vitesh u bëjnë ftesa ushtarëve që t’i shfrytëzojnë edhe njëherë, për të shpëtuar lëkurën e tyre.

F.B.L.