Milikija ka një porosi për Ziadin Selën

Milikije Halimi

Ziadin Sela paska shkru per Haracine! Ai, i cili e la Strugen si eshte me keq, dhe qytetaret e tij Strugan i dhane “shuplaken” ne zgjedhjete e fundit lokale, tani nxjerr foto “pa i ba vete”.

Dy tre aktiviste te partise se tij te vogel, se nuk ka as aktiviste me teper ne Haracine, kane nxjerre dy tre qese “kinse me berllog”, dhe duan t’i ndihmojne shefit te tyre, per me ba ndonje “lajm”, qe te shese genjeshtrat e radhes perpara opinionit.

Zotri Sela, kjo eshte Haracina krenare, dhe mashtrimet e nivelit tuaj, nuk i ka pranuar kurre dhe nuk i pranon asnjehere.