Miku i efendi Rexhepit thotë që posedohen fotografi nudo të bashkëshortes së presidentit Trump (Video)

Në një faqe të facebookut është paraqitur video ku flet Skender Kodra, i shpallur si kryetar i Akademisë shqiptaro-amerikane në Nju Jork. Krah tij është kryetari i BFI-së, Sulejman Rexhepi, ku Kodra rrëfen për afërsinë që gjoja ka pasur me ish presidentin Bill Klinton dhe bashkëshorten e tij, Hillari.

Ai flet fjalë negative për presidentin aktual amerikan, Donald Trump për të cilin thotë se ka qenë kundër shqiptarëve, por ka ndryshuar qëndrim për shkak se fotografi Fadil Berisha e ka fotografuar “cullak” bashkëshorten e tij, Melani Trump.

Videoi ëhstë postuar me tekstin: Shantazh dhe nënçmim publik ndaj presidentit Trump dhe Amerikës” dhe si duket është bë në momentin kur efendi Rexhepi është dekoruar nga një organizatë e veteranëve në Kosovë.