Mijallkovit i caktohet masa e arrestit shtëpiak, do të mbikëqyret 24 orë

Prokuroria Themelore Publike për Ndjekjen të Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit njoftoi se ish-drejtori i DSK-së Sasho Mijalkov, i cili u dorëzua pasditen e sotme pas dy ditësh ndjekje nga ana e policisë, i është dhënë vendimi për arrest shtëpie.

Dy ditë më parë, si rezultat i informacionit operacional që tregon mundësinë e arratisjes, me propozim të Prokurorisë Themelore Publike për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Gjykata Themelore Penale – Shkup me një vendim e dënoi të pandehurin Sasho Mijalkov në shtëpi arrestimi dhe mbikëqyrja 24 orë video dhe audio. Deri më sot, i pandehuri ishte i padisponueshëm për autoritetet e zbatimit të ligjit, thuhet në një deklaratë të Prokurorisë .