Mickoski sot pas takimit me Mishel: Do ta vazhdojnë të marrin pjesë në grupet e punës për ligjin e Prokurorisë publike

Kreu i VMRO-DPMNE-së njoftoi sot se përfaqësuesit e partisë së tij do ta vazhdojnë të marrin pjesë në grupet e punës për ligjin e Prokurorisë publike, edhe pse e lëshuan takimin një ditë më parë. Ai tha se partia e tij është e interesuar për të gjetur nje zgjidhje dhe nëse ka vullnet edhe nga LSDM-ja kjo mund të arrihet. Mickoski shtoi se do të marrin pjesë në diskutimin publik për ligjin që pritet të mbahet javën e ardhshme dhe do t’i parashtrojnë vërejtjet e tyre rreth propozim ligjit. Ai duke komentuar deklaratën e Joveskit që ligji është i mirë, tha se me siguri, kryeprokurori tashmë ka marrë direktiva të tjera për ta lavdëruar ligjin, për dallim prej herës së kaluar që e kishte kritikuar. Këto komente Mickoski i bëri pas takimit me kryetarin e Këshillit Evropian Sharl Mishel të cilit ja ja bërë të ditur se duhet të ketë”ose drejtësi për të gjithë, ose aspak drejtësi”.