Mickoski për reagimet ndaj Stoiljkoviqit: Çdo anëtar i kësaj Qeverie duhet të ketë qëndrime pro-maqedonase

Kreu i VMRO-DPMNE-së sot pasi dorëzoi propozimin për formimin e Qeverisë së re në Kuvend, komentoi edhe reagimet ndaj Stoiljkoviqit.

Çdo anëtar i kësaj qeverie duhet të ketë qëndrime promaqedonase dhe kushdo që del jashtë kësaj rruge, pavarësisht nga qëndrimet “pro”, nuk do të jetë më pjesë e kësaj qeverie”, tha Mickoski i pyetur për reagimet e publikut pas propozimit të tij që Ivan Stoiljkoviq. , kryetari i Partisë Demokratike të Serbëve, të jetë zëvendëskryeministër i ngarkuar për marrëdhëniet me komunitetet. /tvklan.mk/