Mickoski: Pas fitores më 12 prill, do të punojmë për rimëkëmbjen e Maqedonisë

I pyetur se çfarë pret nga qeveria e re, kreu i opozitës Hristijan Mickoski u shpreh se ka indiciie për keqpërdorime, megjithatë stheksoi se me fitoren e partisë së tij në zgjedhjet e 12 prillit, do të punoj në rimëkëmbjen e Maqedonisë.

“Kemi indiciie për keqpërdorime dhe për shkelje të ligjeve. Ndërkohë pas fitores më 12 prill, pas rrëzimit të kësaj qeverie do të punojmë për rimëkëmbjen e Maqedonisë”, tha Mickoski.