Mexhiti: Grubin e dua kundërkandidat në zgjedhje, në njësinë a parë! (Video)

Kryetari i Lëvizjes Demokratike, Izet Mexhiti, sfidon zv.kryeministrin Artan Grubi, duke i kërkuar të ballafaqohen në zgjedhjet parlamentare në njësinë e parë zgjedhore.

Në një intervistë për gazetën LAJM, Mexhiti, ka thënë se, sipas të gjitha gjasave ai do t’i prijë listës së kandidatëve për deputetë nga koalicioni VLEN, në njësinë e parë zgjedhore dhe ka ftuar Grubin që t’i masin forcat në terren, më 8 maj.

“Ka analiza që unë duhet të përqëndrohem te zona numër 1 ku mirë është ata që e kanë marrë deri tash pushtetin, kanë demonstruar pushtet, të dalin dhe të dalin dhe të ballafaqohen tek mileti, tek terreni. Pra, e kam fjalën për z.Grubi mos t’i ikin përgjegjësisë”, ka deklaruar Mexhiti në intervistën e tij për gazetën LAJM.