Mexhiti: 600 euro rrogë për mësimdhënësit

Kandidati për deputet i BDI-së Izet Mexhiti, ka deklaruar se do të angazhohen që të rrisin pagat për infermierët dhe mësimdhënësit. Mexhiti shtoi se punonjësit shëndetësor të vendit janë shpërndarë në të gjithë Evropën për paga më të mirë, andaj do angazhohen që të kenë pagë më të mirë në vendin tonë.

Loading...