Meta bie ne gjunjë! Bën shqiponjën para protestuesve

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta ka zgjedhur që të ulet në gjunjë para protestuesve që kanë dalë për t’ju përgjigjur thirrjes së tij. Ai shpesh herë është parë duke ndritur dy gishtat lartë dhe duke bërë shqiponjën. Kjo protestë e Metës vjen kund mazhorancës që sipas tij po kap Gjykatën kushtetuese dhe po bën “grusht shteti”.
Meta ka paralajmëruar edhe firmosjen e një dekreti në përfundim të këtij manifestimi.