Kryetari i PDSH-së takohet me Daut Haradinaj (FOTO)

Kryetari i PDSH-së takohet me Daut Haradinaj

Sot, Menduh Thaçi u takua edhe me shefin e grupit parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Daut Haradinaj.

Në takim është biseduar për çështjet që i përkasin Ballkanit Perëndimor dhe shqiptarëve në veçanti. Temë kyçe ishin edhe zgjedhjet e 12 prillit ku PDSH garon me ofertën për demokraci konsensuale dhe ndarje proporcionale të buxhetit.