Me këtë veshje Adelina Tahiri nuk po njihet

Kohët e fundit përflitet mjaft shumë për luksin, për jetën private e çdo gjë që e rrethon.

Flasim për këngëtaren e njohur nga Shkupi, Adelina Tahirin.

Këngëtarja tani është e martuar dhe nënë e një djali. Martesa e saj në fillim kishte qenë mjaft e zëshme për arsye të moshës dhe nacionalitetit të bashkëshortit të saj që u komentua gjerë e gjatë sot e asaj dite.

Por, Adelina iu ka dëshmuar fansave se dashurinë nuk e ndalë as mosha as nacionaliteti, thjesht ka vazhduar të shfaqet çdo herë e lumtur krahë bashkëshortit të saj, avokatit milioner Serjozha Markov.

Përderisa çdo herë është shfaqur me stil duke u komentuar shumë, në imazhin e fundit pikërisht veshja dhe syzet që ia mbuluan një pjesë të fytyrës po e bëjnë të mos njihet se është ajo.