Me kë po argëtohet në Milano djali i vogël i Shyhrete Behlulit?

Lum Salihu, është djali i dytë i këngëtares së mirënjohur të muzikës popullore, Shyhrete Behluli.

Lumi, nuk merret me muzikë dhe me asgjë që do ta vinte atë në qendër të vëmendjes, por sërish kohë pas kohe media merret me të.

E, se a i pëlqen kjo gjë Lumit, nuk dihet. Ai, nuk ka folur asnjëherë rreth asaj se ai i pengoj, apo pëlqen aktualizimi i emrit të tij, shkruan “Kosovarja”.

Ndryshe, Lum Salihu e do jetën e shtrenjtë dhe shëtitjet. Aktualisht ndodhet në Milano. Në foto shihet vetëm me telefonin. /Kosovarja/