Mbledhje e KRRE-së, nga mesnata çmime të reja të derivateve

Komisioni Rregullator për Energjetik (KRRE) sot duhet të publikoj çmimet e reja të derivateve të naftës të cilat duhet të hyjnë në fuqi nga mesnata dhe do të zgjasin deri të hënën e ardhshme. Kujtojmë se javën e kaluar me vendim të Komisionit Rregullator çmimi i benzinës Euro Super BS-98 dhe Dizeli mbetën të pandryshuara derisa Euro-Super BS-95 u rrit për gjysmë denari.