Mbesa 29 vjeçare e Princeshës Diana fejohet me një 60 vjeçar

Diana Kitty Spencer ka vendosur të fejohet me një burrë shumë më të vjetër në moshë.

Mbesa e Princeshës Diana Kitty Spencer ka vendosur të martohet me të dashurin e saj shumë më të vjetër Michael Lewis.

Lewis, 60 vjeç, i propozoi Spencer, 29 vjeçare, para Krishtlindjes, raporton Daily Mail.

“Ajo ka qenë në Cape Toën për pushime dhe për këtë iu tregoi nënës së saj dhe pjesës tjetër të familjes”, tha një mik i Spencer.
I fejuari i saj është pesë vjet më i vjetër se babai i saj, Earl Charles Spencer.

Spencer, një modele, e bëri marrëdhënien e saj me Lewis publike gjatë verës, kur ajo doli me të në Hamptons.