Markoviq: Askush nuk e ka kontestuar gjuhën maqedonase, ajo që po ndodh në Bullgari është politikë

Marijan Markoviq nga AShAM sonte në “Click Plus” në TV21 theksoi se askush nuk e ka kontestuar gjuhën maqedonase.

Sipas tij, ajo që po ndodh në Bullgarinë fqinje është politikë.

“Po ka pasur problem, nuk do të ishte gjuha maqedonase në të 39 misionet në Komitetin Ndërkombëtar të Sllavistëve. Dhe askush, asnjëherë nuk është përpjekur ta kontestojë këtë”, tha Markoviq.