Maqedonia mbyll një vendkalim kufitar për shkak të virusit Korona

Vendkalimi kufitar Prohor Pçinski nesër prej orës 7 do të mbyllet për udhëtarët dhe automjetet në pajtim me rekomandimet e Qeverisë së Republikës së Serbisë, ndërsa lidhur me Kovid-19, informoi MPB.

“Për këtë të gjithë udhëtarët dhe automjetet e vendkalimit tonë kufitar Pellnicë do të riorientohen në vendkalimin e përbashkët Tabanocë-Preshevë”, kumtoi MPB.