Maqedoni, tentohet kidnapimi i vajzës së deputetit, ja emri dhe foto!

Maqedoni, tentohet kidnapimi i vajzës së deputetit, ja emri dhe foto!

Portali në gjuhën maqedonase Dosie shkruan se ka pasur tentim për kidnapim të vajzës së vogël të deputetit të LSDM-së, Sashko Kostov. Sipas këtij portali, rasti ka ndodhur në qytetin Koçan prej ku edhe është deputeti Kostov, deri sa vajza është kthyer nga shkolla. Ajo është shpëtuar falë gjyshit të saj në moment të fundit, transmeton Gazeta Lajm. Dosie duke u thirrur në burime jozyrtare shkruan se dyshohet që kidnapimin kanë tentuar ta bëjnë të njëjtat banda që kanë ndezur veturën e deputetes Marinella Tusheva në Shtip, poashtu nga radhët e LSDM-së. Policia nuk ka ndriçuar rastin e deputetes Tusheva, kurse është duke heshtur edhe për rastin e tentim kidnapimit të deputetit Kostov.