Luana Vjollca: Nuk është e lehtë të jesh autore dhe moderatorë e një emisioni

Luana Vjollca është shumë e angazhuar në jetën profesionale, krahas muzikës biondina udhëheq edhe një emision televiziv dhe tregon vështirësitë e këtij profesioni.

Së fundmi ajo ka ndarë një postim në Instagram ku shihet teksa bëhet gati për puntatën e radhës.

“Autore dhe moderatorë e një emisioni nuk është aspak e lehtë, në të njëjtën kohë duhet të drejtoj emisionin dhe të bëhem e bukur se do dal para jush, por e dua” kishte shkruar Luana.