Luana duket mahnitëse në të bardhë

Luana Vjollca është moderatorja dhe këngëtarja nga Shqipëria e që është tejet e njohur për gjithë publikun shqiptar.

Ajo që e bën atë më të njohur dhe më të pëlqyer në public është pamja e saj dhe paraqitjet e saj gjithmonë tërheqëse.

Luana krahas angazhimeve të saj në profesion, është tejet aktive në rrjete sociale dhe pothuajse çdo ditë publikon imazhe të ndryshme.

Sonte ajo ka publikuar një foto në të cilën po duket tejet bukur.

Ndër të tjera në dorën e saj të majtë shihet e vendosur një unazë.

A thua është fejuar Luana Vjollca!?