LSDM e para ka dorëzuar në KSHZ listën për deputetë

Koalicioni i udhëhequr nga LSDM e para ka dorëzuar listat e deputetëve deri tek KSHZ për zgjedhjet parlamentare që do të zhvillohen me 8 maj.

Siç njoftojnë nga KSHZ, është dorëzuar lista e deputetëve për gjashtë njësitë zgjedhore.

Afati për dorëzimin e listave për deputet skadon sot në mesnatë, ndërsa sot poashtu KSHZ pret ta mbyll edhe Listën Zgjedhore për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare.